EGU

Erhvervsgrunduddannelsen er en 2-årig ungdomsuddannelse med stor vægt på praktik. Egu henvender sig til dig, som gerne vil tage en praktisk uddannelse, men som ikke umiddelbart kan gennemføre en ordinær uddannelse som EUD-elev. Det kan være, at du har svært ved at læse, regne og skrive. Andre har haft svære oplevelser i livet, og nogle har bare brug for at få vist arbejdsopgaverne en ekstra gang.

På EGU vil du opleve rummelighed og respekt og en fleksibel praktik i forhold til både indhold, start, længde, skole og dit forhold til praktikstedet. Så har du lyst til at komme i gang med at arbejde på en arbejdsplads, hvor du kan føle dig velkommen og hvor du kan udvikle dig, så er EGU måske noget for dig.

I praktikperioderne får du elevløn, som svarer til reglerne/satserne efter gældende overenskomst på området. I skole- eller kursusperioder får du skoleydelse fra kommunen.

Ring eller skriv til vores vejledere, hvis du vil vide mere:

kennethJ
Kenneth Jensen