Tlf: 88 32 59 88
kokken2

På Køkken og Kantine linjen bliver du en del af et team, som hver dag tilbereder måltider til skolens ca. 60 elever og medarbejdere. Derudover er vi ansvarlige for at levere kantinemad til én af vores lokale skoler, ligesom vi lejlighedsvis modtager mindre opgaver fra diverse kunder.

Arbejdet omfatter bl.a.: 

  • Tilberedning af varm mad, salatbar m.v.
  • Fremstilling af smørrebrød/buffet
  • Bagning
  • Rengøring
  • Udsmykning og blomsterbinding til kantinen

Du vil lære om:

  • Forskellige fremstillingsmetoder
  • Ernæring
  • Kostlære og råvarekendskab
  • Hygiejne
  • Miljø og genbrug

På Køkken og Kantine linjen får du mulighed for at prøve kræfter med kokkefaget. Du vil i perioder blive tilbudt praktikophold og kombinationsforløb.

Vores køkken er udstyret med en Elite smiley fra Sundhedsstyrelse og er REFOOD certificeret.