Røgfri fremtid

Middelfart Produktionsskole er partner i: Røgfri Fremtid og deltog med særligt indbudte elever og personale på etårsmærkedagen den 31.5. i KBH

20180531 Kræftens Bekæmpelse. Partnerskabet Røgfri Fremtid fejrer sin mærkedag torsdag den 31. maj – på WHO’s World No Tobacco Day. Her vil H.K.H. Kronprinsessen markere starten på den nye kampagne “Tiden flyver”, der viser nødvendigheden af at handle nu, hvis vi skal nærmere målet om en fremtid, hvor ingen børn og unge begynder at ryge.
Her modtages H.K.H. Kronprinsesse Mary af (fra venstre) direktør for Tryg Fonden Gurli Martinussen, Kræftens Bekæmpelses direktør Jesper Fisker og Maja Jensen, elev på Middelfart Produktionsskole, som desuden deltager i skolens rygestopkursus. Billedet kan frit bruges i forbindelse med omtale af kampagnen.